Autoline partner program
Legyen részese a partnerprogramunknak, és kapjon jutalmat minden olyan ügyfél után, akinek sikerült az érdeklődését felkeltenie
Legyen a partnerprogram részese
Hogyan működik?
A programban történő regisztráció
Iratkozzon fel a partnerprogramra, és kapja meg az egyedi partnerprogram hivatkozást, vagy azonosítót.
Az ügyfelek figyelmének felkeltése
Az összes olyan felhasználó, aki követte az Ön hivatkozását, vagy aki az Ön egyedi partnerazonosítójával regisztrált, örökre az Ön ajánlójává válik.
Az Ön partnerprogram hivatkozásának reklámozása
Ossza meg a partnerprogram hivatkozását, vagy azonosítóját a webhelyének felhasználóival, a partnereivel és az ügyfeleivel. Bármilyen kényelmes módszert használhat arra, hogy felkeltse a felhasználók figyelmét: szalagcím a weboldalon, e-mail hírlevél, hivatkozások a közösségi médiában.
Kapjon jutalmat
Ön bevételhez jut azon ügyfél által kifizetett összes számla után, akinek felkeltette a figyelmét (ajánlás), emellett az ügyfél minden szolgáltatásból további kedvezményt fog kapni.
Kérdések és válaszok
Mi az Autoline partnerprogram?
Az Autoline partner program egy modern mód arra, hogy passzív jövedelmet szerezzen. Regisztráljon a partner programba, amivel az Autoline oldalon magához fogja vonni a felhasználók figyelmét, továbbá az ilyen ügyfelek befizetése után Ön bevételhez is hozzá fog jutni.
Mi a partnerprogram (közvetítő) hivatkozás?
A partner (hivatkozási) link egy olyan speciális hivatkozás, amely egyedi partner azonosítót tartalmaz. A partner hivatkozás arra használatos, hogy felkeltsék az új felhasználók érdeklődését, és hogy a hozzájuk kapcsolódó tagok számára jutalmakat gyűjtsenek össze. Az ilyen hivatkozások segítik annak értelmezését, hogy az új ügyfél Ön után érkezett. Az adott ügyfélnek csak követnie kell a partner hivatkozást, valamint csak regisztrálnia kell, azért hogy megjelölhessük Önt mint ajánlott személyt. A patner hivatkozását a partner szermélyes fiókjábans zerezheti be a regisztrációt követően.
Mi az egyedi partner azonosító kód?
A partnerprogram azonosító egy speciális kód, amely a partnerprogramban részt vevő vállalkozás egyedi azonosítója. A partnerprogram azonosítók segítik annak azonosítását, hogy az új ügyfél kifejezetten Ön után érkezett. Az azonosító kényelmes, mert az szöveges formában is elküldhető, vagy akár szóban is közölhető a potenciális ügyféllel. Emellett az ügyfél a regisztráció során is használhatja az azonosítót a megfelelő mezőben, valamint telefonon is közölheti azt a menedzsernek. A partnerprogram azonosítóját az adott fiók tájékoztató részénél kaphatja meg a regisztrációt követően.
Mindez kifizetődő az ügyfél számára (ajánlás)?
Az összes ügyfél, aki az Ön parterprogram azonosítójával regisztrál, az összes szolgáltatásra további 10% kedvezményt fog kapni.
Hol tudom közzé tenni a hivatkozási linket?
A hivatkozási linket közzéteheti weboldalakon, blogokon, fúrumokon, a közösségi médiában, és egyéb más platformokon is, kivételt képez ez alól az, ha ezt a partnerprogram szabályai tiltják.
Hány százalékot fogok kapni minden egyes olyan ügyfél után, akinek felkeltettem a figyelmét?
A partnerprogramok 10% jutalékot fognak kapni azon ügyfelek kifizetései után, akiknek felkeltették a figyelmét. Az egyedi feltételek megbeszélhetőek a menedzserével, amennyiben érdekli a szorosabb együttműködés.
Hogyan vehetek fel pénzt?
Az ügyfelek befizetése utáni jutalékok azonnal jóváírásra fognak kerülni az Ön Autoline egyenlegén. Erről pénzt PayPal-on keresztül, vagy banki átutalással (ebben az esetben számlát kell küldenie) fog tudni felvenni. A jutalék kifizetés kérés alapján töténik. A legkisebb kifizetési összeg PayPal esetén 20 euró, vagy 50 euró bankszámlára való kifizetés esetén.
Hogyan kapcsolódik egy ügyfél a partnerprogramhoz?
A partnerprogramhoz kapcsolódó ügyfél:
-ha rákattint az ajánló hivatkozásunkra;
-ha az ügyfél megadja a partnerprogram beli azonosítóját, akkor amikor a cégét az Autoline oldalon regisztrálja;
-ha az ügyfél a szolgáltatás aktiválása során (beszélgetés vagy levelezés közben) megemlíti az Ön partnerprogram azonosítóját az Autoline menedzerének;
Azok a felhasználók, akik már az Autoline ügyfelei, nem vonhatóak be a partnerprogramba.
Ha az Ön partner azonosítójával, vagy hivatkozási linkjével aktiválják a szolgáltatást, akkor az ügyfél további 10% kedvezményt fog kapni a cég összes szolgáltatásából.
Hol láthatok statisztikát azokról az ügyfelekről, akiknek felkeltettem az érdeklődését?
A partnerprogram fiókja tartalmaz egy "Statisztikák" fület, ahol nyomon lehet követni egy adott hivatkozásra adott egyedi kattintásokat, azon ügyfelek számát, akinek az érdeklődése felkeltésre került, valamint az egyes ügyfél kifizetéseket.
Szükség van-e saját weboldalra ahhoz, hogy valaki részt vehessen a partnerprogramban?
A partnerprogramban b'rki r;szt vehet, nem szükséges, hogy saját weboldallal rendelkezzen.
További kérdések? Írjon nekünk
Készen áll rá, hogy pénzt keressen velünk?
Legyen a partnerprogram részese