Autoline » BirdieCar
5.0
2 értékelés
Source: Google Maps
Rólunk
Térkép
Értékelések
2

BirdieCar

ELEKTROMOS-AUTÓK: a világban zajló természeti-gazdasági-társadalmi folyamatok egyre nagyobb igényt támasztanak az alternatív szállítási, közlekedési megoldások irányában. Nulla emisszió, alacsony zajterhelés, magas utazási komfort és gazdaságos üzemeltethetőség, alacsony fogyasztás a jelenkor aktuális kihívásai, amely célok mind a személyszállítás, mind a teherszállítás területén egyre nagyobb piaci részt követelnek maguknak.

A BIRDIECAR ELEKTROMOS AUTÓK forgalmazójaként immár több éve valljuk, hogy a mobilitás bizonyos területein már ma is a létező legjobb megoldás az akkumulátoros, elektromos autók alkalmazása. Cégünk erre a területre fókuszálva elsősorban új elektromos személy- és kisteherszállító autók, valamint ipari elektromos járművek tervezésével, importjával és összeszerelésével valamint értékesítésével foglalkozik magyarországi központtal és hazai viszonteladói hálózattal.

A BIRDIECAR AKKUMULÁTOROS AUTÓINK gondtalan és biztonságos üzemeltetését központi több ezer tételes alkatrészbázisunk és saját illetve partnereink országos szakszerviz hálózata és képzett szakember gárdája teszi mindenkor gördülékennyé és problémamentessé. Autóink 2 év teljes körű garanciával kerülnek kiszállításra, de igény esetén a garanciaidő meghosszabbítható.

A BIRDIECAR ÉLMÉNY: füstmentes és zajmentes motorüzem, normál hálózatról való gyors tölthetőség, extra alacsony fogyasztás, alacsony karbantartásigény, közúti alkalmazhatóság, feladatra szabott megoldások teszik a Birdiecar elektromos autóit mind a felhasználók, mind az üzemeltetők számára az ideális választássá személy és teherszállítási feladataik megoldására.
Részletek
Elérhetőség
Online: 2 hirdetés
A telefonszámokat ellenőriztük
Сím
Magyarország, 1151 , Budapest, Budapest, Külső Fóti út 26.
Románia, Ilfov megye, Otopeni, Drumul Garii Odai nr 8
Kereskedő helyi ideje: 10:39 (EET)
Németország, Bajorország, 82054 , Sauerlach, Robert-Bosch-Str. 14
Kereskedő helyi ideje: 09:39 (CET)
Üzenet küldése
Kérjük, ellenőrizze a telefonszámot: meg kell felelnie a nemzetközi formátumnak és benne kell lennie az ország kódjának.
Ellenőrző kód
Hirdetések BirdieCar
Szűrő

2 hirdetés: Keresési eredmények

Rendezés: Feltöltés dátuma
Feltöltés dátuma Feltöltés dátuma Legolcsóbbat a tetejére Legdrágábbat a tetejére Gyártási év - újakat a tetejére Gyártási év - régieket a tetejére
Ár Év Futásteljesítmény Teljesítmény
Feltöltés dátuma Feltöltés dátuma Legolcsóbbat a tetejére Legdrágábbat a tetejére Gyártási év - újakat a tetejére Gyártási év - régieket a tetejére
új BirdieCar Birdie CarGO golfkocsi új BirdieCar Birdie CarGO golfkocsi
2
Kapcsolatfelvétel az eladóval
ár érdeklődésre
Golfkocsi
Teherbírás 150 kg Felfüggesztés tekercsrugó
Év 2023 Futásteljesítmény Teljesítmény
Magyarország, Budapest
Kapcsolatfelvétel az eladóval
9 990 EUR HUF ≈ 3 881 000 Ft
Golfkocsi
Teherbírás 150 kg Felfüggesztés hidraulikus
Év 2023 Futásteljesítmény Teljesítmény
Németország, Sauerlach