» Banner reklám

Banner reklám

A banner reklám elhelyezése az Autoline-on kitűnő módszer a termékek és szolgáltatások értékesítésének növelésére, csakúgy mint egy cég, vagy új márka ismertségének növelésére, valamint a célcsoportját is az Ön honlapjára vonzza.
A banner elhelyezéséhez Önnek csak a megfelelő helyeket kell kiválasztania, az összes többit elvégezzük mi: a banner tervezése és fejlesztése benne van az árban!
Az Autoline honlapot naponta több mint 125 000 látogató tekinti meg, akik az Ön ügyfeleivé válhatnak!


Mi az a banner?
A banner egy grafikus elem, amely az Ön cégének logóját vagy gépeinek fényképét tartalmazhatja és az Ön weboldalára vagy Autoline hirdetéseire hivatkozik.
Minta bannereink

Bannerek elhelyezése kategóriákon belül

Speciális géptípusokkal vagy szolgáltatásokkal rendelkező forgalmazóknak a weboldal megfelelő rovataiban ajánlott a bannerek elhelyezése. Például ha az Ön cége tehergépjárművek értékesítésével foglalkozik, akkor Önnek legmegfelelőbb az "eladó tehergépjárművek" rovatban elhelyezni a bannert, mivel ezt a rovatot nézik meg azok az emberek, akik tehergépjárművet akarnak venni, és így biztosan látni fogják az Ön bannerét.

Banner elhelyezése a főoldalon

A nyitóoldalon elhelyezett banner a látogatók széles körét éri el és inkább az általános szolgáltatások hirdetésére szolgál. Például ha az Ön cége lízing szolgáltatásokat nyújt, akkor a főoldalon elhelyezett bannere a látogatók 90%-ának érdekes lesz. Egy banner elhelyezése a főoldalon szintén kiváló módszer akkor, ha az Ön cége most lép piacra és a legfőbb célja a márka és a szolgáltatások ismertségének növelése.
Linemedia
Elérhetőség:
tel: +421 940 866 785
tel: +48 505 110 455
Órák: Pon. - Pt. 9.00 - 17.00

Üzenet küldése

captcha